سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
1401/10/09 - 20:12

زلزله در بازار گوشی‌های میان‌رده

آیفون ۱۳ را نسبت به سه ماه پیش بین ۲۰ تا ۳۰ درصد گران‌تر می‌فروشند. قیمت گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی در این مدت یک تا ۲.۵ میلیون تومان افزایش پیدا کرده است
به گزارش خبرآنلاین، افزایش قیمت موبایل یکی از ترکش‌های وقایع اخیر بازار ارز به‌حساب می‌آید. اگر بخواهیم سه ماه گذشته را که قیمت دلار نزدیک ۳۵ درصد بالا رفته ملاک قرار بدهیم، توصیف بازار موبایل در چهار بخش خلاصه می‌شود؛ افزایش خیره‌کننده قیمت گوشی‌های آیفون و به تبع آن کمیاب شدنشان در اغلب فروشگاه‌های اینترنتی، رشد قیمت ۱۰ تا ۳۰ درصدی گوشی‌های پرچمدار سامسونگ، افزایش یک تا ۲.۵ میلیون تومانی گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی و نهایتا افت قیمت گوشی‌های نسخه FE سامسونگ و پرچمداران شیائومی که موضوع آخر را فروشنده‌های موبایل به نبود تقاضا برای این گوشی‌های نسبتا گران‌قیمت ارتباط می‌دهند.
 افزایش قیمت گوشی‌های آیفون:افزایش قیمت موبایل بیشتر از همه باعث دردسر طرفداران آیفون شده است. در کنار آب رفتن موجودی آیفون‌ها از فروشگاه‌های اینترنتی، معدود فروشنده‌های فعلی، گوشی‌های آیفون را نسبت به سه ماه قبل بین ۲۰ تا ۳۰ درصد گران‌تر می‌فروشند. مثلا آیفون ۱۳ پرو مکس یک ترابایت که در نبود مدل‌های سری ۱۴ کماکان گران‌ترین گوشی در ایران است، روز پنجشنبه هشتم دی بین ۸۷ تا ۹۱ میلیون تومان فروخته می‌شد. سه ماه قبل یعنی در هفته ابتدایی مهر آیفون ۱۳ پرو مکس با فضای ذخیره‌سازی یک ترابایت را نهایتا ۷۰ میلیون تومان می‌فروختند. یا مثلا نسخه ۲۵۶ گیگابایت آیفون ۱۳ پرو مکس که فروش بیشتری از نسخه یک ترابایت دارد، الان حدود ۶۵ میلیون تومان فروخته می‌شود و آن‌هایی که اوایل مهر سراغش رفتند، چیزی نزدیک ۵۳ میلیون تومان پرداخت کردند. قیمت آیفون ۱۳ معمولی با فضای ۲۵۶ گیگابایت هم در همین مدت از حدود ۴۰ تا ۴۱ میلیون تومان به مرز ۵۰ میلیون تومان رسیده است.
 رشد قیمت پرچمداران سامسونگ: افزایش قیمت موبایل، مدل‌های پرچمدار سامسونگ را بی‌نصیب نگذاشته است. گلکسی S۲۲ Ultra پرچمدار فعلی سامسونگ است و در خیلی از آیتم‌ها مثل دوربین با آیفون ۱۳ پرو مکس مقایسه می‌شود. بیشتر خریداران گلکسی S۲۲ Ultra ترجیح می‌دهند نسخه ۲۵۶ گیگابایت را که قیمت کمتری دارد، بخرند. الان فروشنده‌های موبایل گلکسی S۲۲ Ultra با همین فضای ذخیره‌سازی را نزدیک ۴۵ میلیون تومان می‌فروشند درحالی که خرید آن اوایل مهر ماه پنج میلیون تومان کمتر تمام می‌شد. قیمت نسخه‌های ۵۱۲ گیگابایت گلکسی S۲۲ Ultra هم که الان به مرز ۵۵ میلیون تومان رسیده، سه ماه قبل کمتر از ۵۰ میلیون تومان بود. قیمت نسخه پایه گلکسی S۲۲ هم که به فضای ذخیره‌سازی ۱۲۸ گیگابایت مجهز شده، در همین بازه زمانی از حدود ۲۷ میلیون به ۳۵ میلیون رسیده است.
زلزله در بازار گوشی‌های میان‌رده: افزایش قیمت موبایل برای محبوب‌ترین گوشی‌های میان‌رده بازار ظرف سه ماه قبلی بین ۱۵ تا ۲۵ درصد محاسبه می‌شود. گلکسی A۷۳ سامسونگ که حداقل در اردوگاه کره‌ای ‌ها گران‌ترین میان‌رده است، الان با فضای ذخیره‌سازی ۲۵۶ گیگابایت حدود ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان فروخته می‌شود و همین مدل را در اولین روزهای مهر تقریبا ۱۲ میلیون تومان می‌فروختند. قیمت گلکسی A۵۳ سامسونگ در همین مدت از محدوده ۱۰ میلیون تومان به ۱۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسیده است. یکی از رقبای گلکسی A۵۳ در بین گوشی‌های شیائومی، پوکو X۴ پرو است و قیمت این یکی در این مدت با رشد تقریبا دو میلیون تومانی به مرز ۱۰ میلیون تومان نزدیک شده است. یا مثلا ردمی نوت ۱۱ که از میان‌رده‌های اقتصادی بازار است، الان با قیمت شش میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در بازار حضور دارد، ولی سه ماه قبل می‌شد آن را یک میلیون ارزان‌تر خرید.
کاهش قیمت گوشی‌های FE سامسونگ و پرچمداران شیائومی:گران‌ترین گوشی شیائومی، می ۱۱ اولترا است و در روزهایی که شاهد رشد قیمت اغلب مدل‌های پرفروش بازارهستیم، قیمت آن کاهش پیدا کرده است. گران‌ترین نسخه می ۱۱ اولترا که ۵۱۲ گیگابایت فضای ذخیره‌سازی دارد، الان تقریبا ۳۳ تا ۳۴ میلیون تومان فروخته می‌شود که این اعداد از افت دو، سه میلیون تومانی قیمت می ۱۱ اولترا نسبت به اوایل مهر حکایت دارد. گلکسی S۲۱ FE که یک نسخه ارزان‌قیمت از گوشی‌های سری پرچمدار سامسونگ است، درحال حاضر بین ۱۸ تا ۱۹ میلیون تومان فروخته می‌شود و این یکی را سه ماه قبل کمی بیش از ۲۰ میلیون تومان می‌فروختند. البته فروشنده‌های موبایل نبود تقاضا برای این گوشی‌ها را در کاهش قیمتشان بی‌تاثیر نمی‌دانند.

کد خبر : 4183
برچسب ها
اخبار مرتبط
نظرات بینندگان
بدون نظر
ثبت نظر
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
 
 
 
نرخ فرونشست محدوده تخت جمشید به ۱۷ سانتیمتر رسید
بدهی دولت به فروشندگان در طرح یارانه کالا برگ
قیمت عجیب و باورنکردنی میوه در بازار تهران
جرایم سنگین برای استخراج‌کنندگان غیرقانونی رمزارز
شگردهای دولت برای پیشرفت نهضت ملی مسکن
قرارداد ۲.۷میلیارد دلاری با پتروشیمی‌ها برای تولید بنزین
۱۳۴ میلیون دلار برنج هندی به ایران صادر شده است
چه کسی گفته پنجشنبه وجمعه مقدس است؛ قرآن هم می‌گوید بعد نمازجمعه بروید دنبال کسب وکار
نمی‌توانیم پول صادرات لوازم خانگی به عراق را بگیریم
مُهر سکوت بر لب کارگران ناراضی از ترس بیکاری
شگرد افزایش کارایی و رقابت‌پذیری در اقتصاد
پاک کردن بحران استقراض‌های هنگفت!
 پای رانت به فضای مجازی کشیده شد
شناسایی فرصت‌های جدید در صنایع بالادست صنعت پتروشیمی
سرنوشت محموله‌های حاوی روغن در بندر عباس به کجا رسید؟
عدس 71 درصد و لوبیا سفید 130 درصد گران شد
مهلت بخشودگی جرایم مالیاتی تمدید شد
تقلای مدیرعامل اتحادیه دام سبک برای گرانی گوشت قرمز!
چشم بسته دولت بر حاشیه نشین های پایتخت
کاهش ۷۰ درصدی صادرات خشکبار ایران
گشودن دریچه‌ صادراتی جدید به روی دنیا
هشدار درباره فروش طلا با عیار پایین
حساب بانکی چه کسانی مشمول مالیات می‌شود؟
جدیدترین راهکار خرید و فروش خودروهای کارکرده!
ریخت و پاش تبلیغاتی «آینده» با جیب خالی
تن ماهی و رب گوجه چند درصد گران می‌شود؟
سقف معافیت مالیاتی برای اشخاص غیرتجاری مشخص شد
متقاضیان نهضت ملی مسکن باید هر ۲ ماه ۴۰ میلیون واریز کنند
مردم می‌گویند دولت از بالا رفتن قیمت دلار خوشحال می‌شود 
دلار باز هم ارزان شد ولی تقاضایی نیست!
«مالیات بر عایدی سرمایه» علیه سوداگری
دودی که از سیانور خطرناک‌تر است
خداحافظی با اقتصاد زیرزمینی
دستمزد کارگران از تورم عقب مانده است
کارت بانکی ۶ بانک حذف می‌شود
قیمت پیاز اولین شوک بازار در سال ۱۴۰۳
قیمت عجیب حواله‌های خودرو؛ ۱۲ میلیارد تومان ناقابل!
عرضه قارچ بالاتر از کیلویی ۱۰۰ هزارتومان گرانفروشی است
خطر ریزگرد‌های قم بیخ گوش تهران
اگر سود سهام عدالت نگرفتید بخوانید

 

 

صفحه نخست درباره ما تماس با ما RSS
INFO@TODAYONLINE.IR

همه حقوق این سایت متعلق به روزنامه «امروز» است و استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است